U znanju je moć!
Dan škole, 21. mart
Dan škole, 21. mart

Dan škole, 21. mart

U posebnom raspoloženju i s posebnom posvećenošću danas obilježavamo Dan škole, 21. mart kao najvažniji datum u djelovanju ove odgojno-obrazovne ustanove. Tim povodom upriličena je svečana priredba na kojoj su prisustvovale brojne zvanice, roditelji, profesori i učenici.

Uvodnom riječju prisutnima se obratila direktorica Enisa Karkelja, nakon čega je uslijedio umjetničko-kulturni program i dodjela diploma učenicima koji su ostvarili najbolji uspjeh na školskim takmičenjima.

Čestitku koju je povodom Dana škole uputio gradonačelnik Osman Ćatić prenosimo u cjelosti:
“U ime svojih saradnika i u svoje lično ime menadžmentu, zaposlenicima, učenicima i profesorima Srednje škole Konjic upućujem iskrene čestitke u povodu 21. marta Dana škole, sa željom da i u budućnosti ostvarujete uspjehe kakve ste i do sada nizali, i na koje smo posebno ponosni.
Neka kontinuiran napredak u radu kako učenika, tako i mentora budu karakteristika svega onoga što činite u obrazovnim, odgojnim i vannastavnim aktivnostima.
Grad Konjic i dalje će biti podrška uspjesima mladih Konjičana, ali i svim procesima i aktivnostima kojima se nastoje stvoriti što bolji i kvalitetniji uslovi za odvijanje nastave u svim segmentima djelovanja Srednje škole Konjic.”

Na upućenoj čestitki, kao i svima koji su se odazvali našem pozivu se zahvaljujemo, a učenicima i uposlenicima od srca čestitamo Dan škole.