U znanju je moć!
Zahvalnica
Zahvalnica

Zahvalnica

Organizaciji maturske večeri doprinio je čitav niz ljudi koji su uložili trud i sredstva kako bi naši maturanti mogli uživati u svojoj posebnoj noći. Kroz različita polja djelovanja, učinili su da se jedna mladost od svog školovanja oprosti na svečan i dostojanstven način, zbog čega je naša potreba da im se zahvalimo nemjerljiva.

Stoga, iskreno se zahvaljujemo svima koji su bili dio organizacije maturske večeri, svima koji su naše maturante podržali bilo riječju, postupkom ili samim ispraćajem, a poseban oblik zahvalnosti usmjeren je prema našim ovogodišnjim sponozorima:
Garden City, Eurosjaj, DM, Alma Ras, knjižara „Pelikan“, knjižara „Fenix“, zlatara „D“, zlatara „Holjan“, „Promenada Silver“, zatara „AiE“, zlatara „M“, knjižara „Gagiš“, „Amadeus“, Restoran „Han“, Restoran “Vidikovac”, Pizzerija „No1“, Caffe pizzeria „Intermezzo“, Caffe slastičarna “Cup”, trgovina „Haris“ i butik „Star“, cvjećara „Agnesa“, cvjećara „La Flor“, „Monter“, Boloban d.o.o, „Guest house Boračko jezero“, Kompanija „DIV“, „Graewe Tadiv“, Bijela tehnika „Gagiš“.

S obzirom na to da podrška čuvara reda nikada nije izostala, veliku i iskrenu zahvalnost dugujemo i Policijskoj upravi Konjic, čiji su pripadnici svojom predanošću, sposobnostima i pravilnom saradnjom doprinijeli da svečani defile protekne bez ijednog incidenta.

Na kraju, iskrena zahvala i najljepše želje pripadaju našim učenicima, koji su sasvim primjereno proslavili kraj jednog dijela svog školovanja.